Spider-Man 3 (2007)

03.08.2008 23:00

Režie: Sam Raimi 

Scénář: Sam Raimi, Ivan Raimi, Alvin Sargent

Herci: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Thomas Haden Church, James Franco, Dylan Baker, Elizabeth Banks, Topher Grace, Bryce Dallas Howard, Theresa Russell, Bill Nunn, James Cromwell, J.K. Simmons, Cliff Robertson, Ted Raimi, Rosemary Harris, Willem Dafoe, Joe Manganiello, Bruce Campbell, Elya Baskin, Stan Lee, Michael Papajohn, Reynaldo Gallegos

Žánr: Akční / Fantasy / Thriller / Dobrodružný

Země vzniku: USA

Stopáž: 139 min.

Hudba (Soundtrack): Christopher Young

Česká premiera: 3. května 2007

Příběh: Peterovi se konečně začíná dařit jak ve svém "hrdinském", tak osobním životě a rozhodne se požádat Mary Jane (která úspěšně rozjela dráhu herečky na Brodwayi) o ruku. Jednoho večera, kdy mají Peter s Mary Jane rande v parku, blízko nich spadne malý meteorit, ze kterého se vyklube mimozemský symbiont. Symbiont se při jejich odjezdu přichití na Peterovo moped a ten si ho tak odveze nevědomky domů.

Mezitím uprchlý trestanec Flint Marko padá při pronásledování policií do aktivního urychlovače částic v jednom laboratorním zařízení na okraji New Yorku, kde se účinky stroje testují na písku. To má za následek, že se jeho tělo může libovolně proměnit či manipulovat s pískem a proto se pojmenuje Sandman.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Sp!der-bite's "Spider-Man: Czech Center". Všechna práva vyhrazena.