Spinoff Venom (Aktualizováno!)

02.08.2008 14:10

První zprávy o spinoffu Venom se objevily už po premieře a finančním úspěchu filmu Spider-Man 3, kde se Venom objevil jako třetí a dle mého názoru nejlepší záporná postava, ale až podle zpráv jednoho hollywoodského reportéra se tento projekt hýbe kupředu. Studio původně prací na scénáři pověřilo Jacoba Estese (Mean Creek), ale nyní se chtějí vydat "novým směrem" a tak hledají nového scénáristu.

Obsazení je také zatím velice nejistá věc a s návratem Tophera Grace (který si Venoma zahrál v již zmíněném Spider-Manovi 3) spíše počítat nemáme. Do té doby zatím můžeme čekat Spider-Mana 4, jehož premiera je stanovena na rok 2011 a scénář píše James Vanderbilt (Zodiac). Bohužel režisér ani herci zatím nebyli potvrzeni.

Aktualizace - Todd McFarlane, nebo-li jeden z tvůrců Venoma v comicsu (hlavně kladl důraz na zuby a svaly), pronesl pár řádků na účet jeho spinoffu a samozřejmě se s vámi musím podělit :) Todd má hlavně na srdci, aby byl nový Venom "strašidelnější" než jak byl představen ve Spideym 3. "Když jsem Venoma tvořil, tak byl nejdříve mostrem, až potom -tím chlápkem po povrchem-."

-Sp!der-bite

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Sp!der-bite's "Spider-Man: Czech Center". Všechna práva vyhrazena.